dnes je streda,  17. júl 2019,  meniny má Bohuslav,  počet dní do splnu: ,  dnes východ slnka: 04:07,  dnes západ slnka: 19:37
Kúpou trička s logom PetrovZdar.sk podporíte chod portálu PetrovZdar.sk
C.B. ONE, s.r.o.

treska - recept

autor: hdodo
pridané: 3.7.2011 21:10
počet zobrazení: 8 636
počet hlasov: 4
potrebujeme:
ryby: pleskáč, jalec, karas, mrena. Bobkový list, čierne korenie celé, nové korenie celé, čierne korenie mleté, ocot, cukor, sol, cibuľu, kyslé uhorky, majolku, alebo tatarku a horčicu. ,,Kapor sa nehodí,,

postup:
očistené ryby dáme do vody, pridáme sol, čierne korenie celé, nové korenie celé, bobkový list a dáme variť na cca 4-5 min.pokiaľ nám ryby nezačnú praskať. Necháme vychladnúť, ryby zlejeme z vody a mäso oberieme z hrubých kostí. Obraté mäso z rýb, očistenú cibuľu a kyslé uhorky pomelieme na mäsovom mlynčeku, dáme do misky pridáme majolku, lyžicu horčice, dochutíme soľou, octom, trochu cukru, čierne mleté korenie podľa vlastnej chuti dobre premiešame a môžeme konzumovať ,,DOBRU CHUT.
kategória: rybacie šaláty